VERHUIZING EVANGELIE GEMEENTE HILLEGOM

 • Agenda

  feb
  25
  Begint om 10:00
  Kulturele Raad
  feb
  26
  Begint om 19:45
  Bij kringleider thuis
 • Laatste nieuws

  Wat een geweldige evangelisatieavond en wat een mooie bloementaarten! De dames kregen als extra's een mooi geplastificeerd gedicht van Toon Hermans mee naar huis!
  Vandaag hadden we een kinderdienst. Het thema luidde heel toepasselijk: Ik ga op reis! Gert had een prachtig verhaal. Beluister dat bij preken. Wel eerst inloggen!
 • Laatste preek

  feb
  25
  Frits Bartels
  Vandaag sprak Frits Bartels

Op 22 oktober wordt de laatste dienst in het gebouw aan de Garbialaan gehouden. Het huidige gebouw is verkocht en daarom moet de Evangelie Gemeente Hillegom uitwijken naar een ander onderkomen. Dat is gevonden in het gebouw van de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16.

DE EVANGELIE GEMEENTE HILLEGOM GAAT VERHUIZEN

Op 22 oktober wordt de laatste dienst in het gebouw aan de Garbialaan gehouden. Het huidige gebouw is verkocht en daarom moet de Evangelie Gemeente Hillegom uitwijken naar een ander onderkomen.
Dat is gevonden in het gebouw van de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16.

Elke zondag om 10.00 uur houden wij een dienst waarin de kinderen de mogelijkheid hebben om naar de zondagschool te gaan.
Op de data waarop de Stichting Cultuur Beleving Hillegom een kindermatinee heeft gepland (de eerste datum is zondag 19 november), is de zaal al verhuurd en zullen wij een avonddienst houden.

Op zondag 22 oktober wordt de laatste dienst aan de Garbialaan gehouden.
Vanaf Zondag 29 oktober bent u om 10.00 uur welkom in de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16.
Iedereen is van Harte welkom!
23-10-2017