VERHUIZING EVANGELIE GEMEENTE HILLEGOM

 • Agenda

  dec
  13
  Begint om 20:00
  Bij kringleider thuis
  dec
  14
  Begint om 20:00
  Kulturele Raad
 • Laatste nieuws

  De Week van Gebed is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. Missie Nederland organiseert deze gebedsweek samen met de Raad van Kerken. De Raad van Kerken en Missie Nederland kennen een lange gebedstraditie die teruggaat op initiatieven van ruim 150 jaar geleden. Wereldwijd bidden miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven. Afgelopen jaar hebben in Nederland naar schatting zo’n 200.000 mensen meegedaan met het initiatief.
 • Laatste preek

  dec
  10
  Jan Barendse
  Vandaag sprak Jan Barendse

Op 22 oktober wordt de laatste dienst in het gebouw aan de Garbialaan gehouden. Het huidige gebouw is verkocht en daarom moet de Evangelie Gemeente Hillegom uitwijken naar een ander onderkomen. Dat is gevonden in het gebouw van de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16.

DE EVANGELIE GEMEENTE HILLEGOM GAAT VERHUIZEN

Op 22 oktober wordt de laatste dienst in het gebouw aan de Garbialaan gehouden. Het huidige gebouw is verkocht en daarom moet de Evangelie Gemeente Hillegom uitwijken naar een ander onderkomen.
Dat is gevonden in het gebouw van de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16.

Elke zondag om 10.00 uur houden wij een dienst waarin de kinderen de mogelijkheid hebben om naar de zondagschool te gaan.
Op de data waarop de Stichting Cultuur Beleving Hillegom een kindermatinee heeft gepland (de eerste datum is zondag 19 november), is de zaal al verhuurd en zullen wij een avonddienst houden.

Op zondag 22 oktober wordt de laatste dienst aan de Garbialaan gehouden.
Vanaf Zondag 29 oktober bent u om 10.00 uur welkom in de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16.
Iedereen is van Harte welkom!
23-10-2017