Vrouwendag 2018

Verslag van een inspirerende dag

Deze vrouwendag werd georganiseerd door de vrouwengroep “LEEF”.

Het thema was, 'Vertrouwen door onvoorwaardelijke liefde'.

 

Het was een geweldige dag! Het begon met een heerlijke Worship & Praise. Daarna kwam de spreekster Tjitske Meijer die het thema van deze dag belichtte vanuit de bijbel. Dat was heel inspirerend.

Hierop volgde een heerlijke lunch. Jeany had samen met haar man Dik twee prachige salades gemaakt, die zagen er zo heerlijk uit dat ze in een mum van tijd op waren. De contacten waren heel gezellig tijdens de lunch.

Vervolgens waren er 4 workshops;

  • 'kleuren' (door een kleurenconsulente),
  • 'bemoediging' (begeleid door de spreekster),
  • 'creatief'
  • 'dans vanuit bijbels perspectief'

Uiteraard werd na de pauze de dans uitgevoerd door de dames die deelnamen aan deze workshop.

Hierna werd er een presentatie gehouden van 'Stichting Bright Fame', welke op de Amsterdamse wallen prostituees aanmoedigt om uit de prostitutie te stappen.

Na afloop van deze dag was er nog thee en koffie, terwijl er fijne gesprekken werden gevoerd met elkaar. Ook mensen die normaal niet in de kerk komen, vertelden het een heerlijke dag te hebben gevonden. 

Bij deze willen we ook een ieder uitnodigen voor een volgende vrouwendag. Het advies is om je dan bijtijds op te geven, zodat je verzekerd bent van een plekje. Het is werkelijk een geweldige sprankelende dag en je wordt geestelijk opgebouwd maar ook inwendig lekker verwend!

 

 

Geplaatst op 05-11-2018