Sunshine Corner Ministry

 • Agenda

  apr
  22
  Begint om 10:00
  Kulturele Raad
  apr
  23
  Begint om 19:45
  Bij kringleider thuis
 • Laatste nieuws

  Vandaag hadden we een kinderdienst. Het thema luidde heel toepasselijk: Ik ga op reis! Gert had een prachtig verhaal. Beluister dat bij preken. Wel eerst inloggen!
  Vandaag, woensdag15 juni, waren er 35 kinderen aanwezig. Wat een prachtige mozaïeken zijn er gemaakt. Voor meer foto's ga naar het besloten gedeelte voor de fotogalerij. Zie ook het verslag in het Witte Weekblad.
 • Laatste preek

  apr
  15
  Wouter Scheffer
  Vandaag sprak Wouter Scheffer

Wat doet Sunshine Corner: Opvang Begeleiding Scholing Christelijk

 Wat doet Sunshine Corner :

Opvang

Hoofddoel is de opvang van straatkinderen. In elk huis kunnen 12 kinderen worden opgevangen. Dit werkt anders als een internaat; het werkt als een gezinsvervangend thuis. Elk huis wordt geleid door een Filippijns echtpaar, die natuurlijk zelf ook kinderen hebben.

Begeleiding 

Naast de huisouders worden de kinderen begeleid door een maatschappelijk werkster, die in vaste dienst is. Daarnaast houdt de directrice, die zelf een volledig bevoegd maatschappelijk werkster is, toezicht. 

Scholing 

Alle kinderen moeten naar school, want met een diploma kunnen ze later gemakkelijker een baan krijgen. De kinderen mogen net zo lang blijven tot ze hun studie afgerond hebben. Of dit nu een vakopleiding of zelfs een universitaire studie betreft maakt niet uit.

Christelijk
 

Nederland
Dik en Paula van der Sluijs
Eikenlaan 16
3828 BZ Hoogland

Telefoon: 033-2985207
E-mail: info@sunshinecorner.nl
Website: www.sunshinecorner.nl

Sunshine Corner is een christelijk project. Alle medewerkers zijn christelijk en de kinderen wordt natuurlijk hierover verteld. Het is gewoonte om 's zondags naar de kerk te gaan.

09-05-2016