Pinksterconferentie 2016

 • Agenda

  jan
  21
  Begint om 10:00
  Kulturele Raad
  jan
  21
  Begint om 20:00
 • Laatste nieuws

  De Week van Gebed is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. Missie Nederland organiseert deze gebedsweek samen met de Raad van Kerken. De Raad van Kerken en Missie Nederland kennen een lange gebedstraditie die teruggaat op initiatieven van ruim 150 jaar geleden. Wereldwijd bidden miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven. Afgelopen jaar hebben in Nederland naar schatting zo’n 200.000 mensen meegedaan met het initiatief.
  Vandaag hadden we een kinderdienst. Het thema luidde heel toepasselijk: Ik ga op reis! Gert had een prachtig verhaal. Beluister dat bij preken. Wel eerst inloggen!
 • Laatste preek

  jan
  14
  Simeon Visscher
  Vanavond sprak Simeon Visscher over Gods stem verstaan,

Pinksterconferentie van Opwekking Aankomend weekend zullen diverse gemeenteleden en bezoekers deelnemen aan de Pinksterconferentie in Biddinghuizen, waaronder veel jongeren. Wilt u voor hen bidden, dat er velen geraakt zullen worden door Gods Geest en een vernieuwde ervaring zullen ontvangen in hun hart en leven door Gods geweldige liefde.

12-05-2016