Rotsvast Bijbelschool

 • Agenda

  dec
  13
  Begint om 20:00
  Bij kringleider thuis
  dec
  14
  Begint om 20:00
  Kulturele Raad
 • Laatste nieuws

  De Week van Gebed is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. Missie Nederland organiseert deze gebedsweek samen met de Raad van Kerken. De Raad van Kerken en Missie Nederland kennen een lange gebedstraditie die teruggaat op initiatieven van ruim 150 jaar geleden. Wereldwijd bidden miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven. Afgelopen jaar hebben in Nederland naar schatting zoā€™n 200.000 mensen meegedaan met het initiatief.
 • Laatste preek

  dec
  10
  Jan Barendse
  Vandaag sprak Jan Barendse

Vanuit een diepe bewogenheid voor het geloofsleven van jonge christenen en het bereiken van buitenkerkelijken, hebben Jan en Ruth de Haan in 2016 besloten om hun droom te gaan volgen door het creƫren van een plaats waar mensen getraind zullen gaan worden in het navolgen van Jezus.

Vanaf september 2016 zal Rotsvast Bijbelschool in Amsterdam Zuidoost van start gaan. De locatie in Amsterdam Zuidoost is niet zomaar gekozen. We willen namelijk niet alleen de studenten trainen en onderwijzen, maar hun ook leren om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Op die manier wordt ook de wijk waarin we zijn, beïnvloed met Gods Liefde door onze aanwezigheid.

De naam ‘Rotsvast Bijbelschool’ is gebaseerd op psalm 40, waarin staat dat God zich naar ons toe buigt, dat Hij ons uit het slijk trekt en ons op een rots zet, met vaste grond onder onze voeten.

Rotsvast is geen theologische opleiding, maar vergis je niet! Je doet het er niet zomaar ‘even bij’! Tijdens je Rotsvast periode leer je jezelf kennen, Gods Koninkrijk kennen en… jouw unieke plek in Gods Koninkrijk kennen. Hierdoor krijg je een geloofsfundament onder je voeten dat een basis voor de rest van je leven zal leggen.

Het doel van Rotsvast is tweeledig:

 1. Jou te helpen om een authentieke discipel van Jezus te worden.
 2. Jou in te zetten in evangelisatie en outreach, zodat de mensen in de omgeving van de school Jezus gaan ontmoeten.

Wilt u ook een bijdrage geven aan Rotsvast? Dat kan door een (maandelijkse) gift over te maken naar de Kerk van de Nazarener Haarlem, rekeningnummer NL46RABO0306984245 ovv ‘Project Bijlmer’.
De Kerk van de Nazarener is een ANBI-erkende instelling, uw giften zijn daarom fiscaal aftrekbaar.

 

U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief: Klik Hier 

 

Voor verdere gegevens zie:  

Jan en Ruth de Haan

 www.rotsvastbijbelschool.nl
Email:

 

13-06-2016