UPDATE - Diensten EG Hillegom

 • Agenda

  okt
  24
  Begint om 10:30
  Kulturele Raad
  okt
  26
  Begint om 09:00
  Kulturele Raad
 • Laatste nieuws

  Schuldhulpmaatje Hillegom 20 oktober 2020, midden in coronatijd, ondertekenden de vier kerken van Hillegom (de Evangeliegemeente, Protestantse Gemeente, Open Hof en de Parochie Heilige Willibordus) de intentieverklaring om samen een lokale stichting van Schuldhulpmaatje op te richten. De stichting maakt als Schuldhulpmaatje Hillegom onderdeel uit van het landelijke netwerk van Schuldhulpmaatje en heeft de naam “Hoopvol Hillegom” gekregen. De kerken van Hillegom willen op deze manier ons steentje bijdragen en mensen in financiële nood met hulp en bijstand nabij zijn en met hen optrekken naar een betere toekomst.
  Fysieke samenkomsten weer hervat!

Fysieke samenkomsten weer hervat!

UPDATE - Diensten EG Hillegom

Zaterdag 26 juni 2021,

 

Samenkomsten weer live!

 

Na een tijd van beperkingen is het weer mogelijk om samen te komen! Elke zondag hebben we samenkomst, waarin we God groot maken en Gods woord samen openen. Na een lange tijd digitaal of met beperkt aantal bezoekers is het nu weer mogelijk om samen te komen. 

 

De dienst start om 10.30 uur in de Kulturele Raad, pr. Irenelaan 16, Hillegom. 

 

Tijdens de diensten en het koffiedrinken wordt wel de 1,5m afstand aangehouden, waardoor we nog niet de hele capaciteit van de ruimte kunnen gebruiken. Daarom willen we vragen om je aan te melden voor de dienst bij je kringleider of op  

 

Indien je liever thuis de dienst wil kijken is dat ook nog mogelijk, want ook de livestream wordt nog uitgezonden. De link voor de komende dienst kun je aanvragen via:  

Geplaatst op 26-06-2021