Activiteiten

 • Agenda

  dec
  13
  Begint om 20:00
  Bij kringleider thuis
  dec
  14
  Begint om 20:00
  Kulturele Raad
 • Laatste nieuws

  De Week van Gebed is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. Missie Nederland organiseert deze gebedsweek samen met de Raad van Kerken. De Raad van Kerken en Missie Nederland kennen een lange gebedstraditie die teruggaat op initiatieven van ruim 150 jaar geleden. Wereldwijd bidden miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven. Afgelopen jaar hebben in Nederland naar schatting zo’n 200.000 mensen meegedaan met het initiatief.
 • Laatste preek

  dec
  10
  Jan Barendse
  Vandaag sprak Jan Barendse

Natuurlijk worden in onze Gemeente tal van dingen geregeld en georganiseerd. Hieronder zijn een aantal zaken weergegeven. In de komende tijd zal deze pagina verder ingevuld worden.

              

Gemeentedag
Een keer per jaar wordt er een gemeentedag gehouden. Aansluitend op een zondagmorgendienst gaan we met de gemeenteleden ergens heen en worden er allerelei dingen georganiseerd. Van spelletjes tot barbucue, ieeder jaar is dat weer een verrassing.

Gemeenteweekend
Voor alle gemeenteleden en bezoekers hebben we een tweejaarlijks gezamenlijk weekendje weg. Het weekend staat in het teken van ontspanning, samen zijn, elkaar nog beter leren kennen, Bijbelstudie en sport- en spel en heel veel zingen!  

Leef
De vrouwengroep Leef organiseert een tweetal keren per jaar een vrouwendag Er kan een spreekster komen, er kan aan creativiteit worden gedaan, iedere keer weer anders. Op 19 september 2015 werder, ook voor de mannen, een Blackgospelavond georganiseerd.

Kinderknutselmiddagen
Een keer in de twee maanden is er knutselclub op woensdagmiddag.
De laatste keer in februari 2106 waren er 32 kinderen die gezellig kwamen knutselen. Er was ook een kort verhaal met een christelijke boodschap. Daarna lekker knutselen!