Lidmaatschap

 • Agenda

  dec
  13
  Begint om 20:00
  Bij kringleider thuis
  dec
  14
  Begint om 20:00
  Kulturele Raad
 • Laatste nieuws

  De Week van Gebed is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. Missie Nederland organiseert deze gebedsweek samen met de Raad van Kerken. De Raad van Kerken en Missie Nederland kennen een lange gebedstraditie die teruggaat op initiatieven van ruim 150 jaar geleden. Wereldwijd bidden miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven. Afgelopen jaar hebben in Nederland naar schatting zo’n 200.000 mensen meegedaan met het initiatief.
 • Laatste preek

  dec
  10
  Jan Barendse
  Vandaag sprak Jan Barendse

In de Evangelie Gemeente Hillegom erkennen we de noodzaak van een formeel lidmaatschap. We vragen je, als je lid wordt, je toe te wijden aan de onderstaande 4 uitgangspunten:
Ik bewaar de eenheid binnen de gemeente
Ik deel in de verantwoordelijkheid van mijn gemeente
Ik neem deel in de bediening van mijn gemeente
Ik ondersteun het getuigenis van mijn gemeente

Introductieavonden
Voor potentiële nieuwe leden van de gemeente organiseren we met regelmaat een of twee introductieavonden. Tijdens deze avond(en) willen we ons als gemeente presenteren, door de doelen van de gemeente toe te lichten. We bespreken in de vorm van een introductiecursus enkele fundamentele geloofsprincipes, zoals die door onze Gemeente beleden worden. Daarbij bent u in de gelegenheid vragen te stellen.

lees verder