Tieners en jeugd

  • Laatste nieuws

    Zondag 31 maart - 10 uur Paasontbijt Hij is opgestaan!
    Met een hart vol dankbaarheid vieren wij onze verlossing over de zondemacht, waarbij we ons beseffen dat het onze Heiland zoveel heeft gekost.

God heeft iedereen lief, maar tieners/jongeren heeft Hij in het bijzonder lief.

Tieners en jeugd

       Jeugdavonden 2018

 

Wat staat er in de bijbel? Wie is God nou eigenlijk voor jou? En in hoeverre heeft het geloof een plaats in jouw leven?

Onderzoek, Discussie, Luisteren, Spelletjes, Creatief

Kom je ook?

De avonden starten om 19.30 uur
Je bent van harte welkom op Havenstraat 9, Hillegom

Vanaf 18.30 uur gaat de deur al open en is er ook tijd om samen te eten en alvast even bij te kletsen.

Tot dan!

Sandra van der Slikke
06-41868380
s_vogeltje@hotmail.com

          

7 september


28 september


12 oktober


26 oktober


9 november


23 november


7 december

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeugd en jongeren spelen een belangrijke rol in onze gemeente, zij zijn de NU-GENERATIE! Om de week op vrijdagavond is er een jeugdavond met een interactief programma. Iedereen tussen de 12 en 18 jaar is van harte welkom om deze avond bij de wonen.

Daarnaast worden er ook veel andere gezellige momenten georganiseerd. We zijn al een paar keer met de jeugdgroep naar de Opwekking conferentie geweest en ook de EO jongerendag bezoeken we met elkaar, we wonen ook jeugddiensten bij in de omgeving van andere gemeenten.

Onze visie met onze jeugdgroep is dat iedereen zich welkom voelt en dat we onderling een relatie en band met elkaar mogen opbouwen, ook willen we de jeugd toerusten om het licht van Jezus Christus in hun eigen omgeving te mogen laten schijnen.

Jeugdavonden volgens roosters om de week op vrijdag van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur. Zie bovenaan. We hopen je te zien!


Verslag activiteiten

Beschrijving: http://streetgodbook.com/wp-content/uploads/2015/04/StreetGodCover.jpgVrijdagavond 10 juni zijn we met de jeugdgroep naar de PG Immanuel gegaan omdat Dimas Salaberrios daar een getuigenis gaf over zijn leven als gangster en drugsdealer in New York en hoe hij uiteindelijk samen met Jezus daaruit gekomen is. Een heel boeiend verhaal waar hij ook een boek over heeft geschreven.

Begeleid met een heerlijk jeugdband en samen met Jezus hebben deze avond een aantal jongeren van onze gemeente de aanwezigheid van Gods Geest mogen ervaren en zijn ook uitgestapt om Jezus te willen volgen.

Wat is God toch goed!!!!!

We bidden en hopen dat God nog meer gaat doen met onze jongeren in onze gemeente.

 

       
 
 
     

Beschrijving: http://aanbidding.net/wp-content/uploads/2016/05/eo-jongerendag2016-2.jpg

 

Zaterdag 4 juni zijn we met een aantal 10-ers afgereisd naar het Gelredome om samen met nog heel veel jongeren de EO-jongerendag bij te wonen. Het was geweldig weer dus de dag begon goed, iedereen kon rustig wakker worden onderweg want we moesten helemaal naar Arnhem.

Beschrijving: Spetterende EOJD openingHet is zo super geweldig om zoveel jongeren samen met elkaar voor Jezus te zien gaan…….en openhartig naar elkaar toe uit te spreken dat ze Jezus willen volgen.

Het thema was “This is love”. Heerlijk gedanst, gezongen, gebeden en geluisterd…..Kortom een top dag waarbij vooral de dames aan het eind van de dag heel veel lol met elkaar hebben gehad…….maar foto’s daarvan zijn niet geschikt voor publicatie in dit blad.

Oke, eentje dan……..


Opwekking 2016

Ook dit jaar zijn we met onze jeugd weer afgereisd naar Biddinghuizen om de opwekkingsconferentie bij te wonen!

Het Thema van dit jaar was “Closer”…. Achteraf begrijp ik dan ook waarom God ons niet verzag van een warme lente bries en een vrolijk zonnestraaltje…. Wij moesten dicht bij elkaar zitten om warm te blijven en zo werd het thema dan ook meteen in de praktijk gebracht.

Drie keer per dag rende ze naar de bijeenkomsten in de Teenzone (waar iedereen onder de 12 en boven de 18 dus echt niet welkom is). Hun eigen “Place To Be”! Met een naar de jongeren aangepast programma.

Wat hebben we weer een plezier gehad met elkaar en samen gave momenten meegemaakt! God was aanwezig! …daar konden we niet omheen! Hij is met herstel gekomen, met bevrijding, maar ook heeft hij een enorme honger in de jongeren geplant. En dat merken we nog steeds!!

Wat een voorrecht om hier als jongerenwerkers getuige van te mogen zijn!

 

En ik kan jullie vertellen,  God is nog lang niet klaar met ze!!