Kinderwerk

 • Agenda

  feb
  1
  Begint om 09:30
  Kulturele Raad
  feb
  15
  Begint om 09:30
  Kulturele Raad
 • Laatste nieuws

  Schuldhulpmaatje Hillegom 20 oktober 2020, midden in coronatijd, ondertekenden de vier kerken van Hillegom (de Evangeliegemeente, Protestantse Gemeente, Open Hof en de Parochie Heilige Willibordus) de intentieverklaring om samen een lokale stichting van Schuldhulpmaatje op te richten. De stichting maakt als Schuldhulpmaatje Hillegom onderdeel uit van het landelijke netwerk van Schuldhulpmaatje en heeft de naam “Hoopvol Hillegom” gekregen. De kerken van Hillegom willen op deze manier ons steentje bijdragen en mensen in financiële nood met hulp en bijstand nabij zijn en met hen optrekken naar een betere toekomst.
  Fysieke samenkomsten weer hervat!

Maar Jezus zei: "Laat die kinderen met rust. Laat ze naar Mij toe komen en houd ze niet tegen! Want het Koninkrijk van God is voor mensen zoals zij."
Matteus 19:14

 
Geloven begint al op jonge leeftijd, en dat willen we de kinderen vertellen en laten beleven. Alle kinderen van 0-12 jaar zijn tijdens de dienst welkom bij de kinderdienst. Hier vertellen we de kinderen wie Jezus is en is er tijd om spelenderwijs te ontdekken wie God en de Heilige Geest is. Creatief, spelenderwijs en actief gaan we door de bijbel heen om er voor te zorgen dat de kinderen weten wie God is en wat Hij kan betekenen in hun leven.