Zending

 • Agenda

  dec
  13
  Begint om 20:00
  Bij kringleider thuis
  dec
  14
  Begint om 20:00
  Kulturele Raad
 • Laatste nieuws

  De Week van Gebed is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. Missie Nederland organiseert deze gebedsweek samen met de Raad van Kerken. De Raad van Kerken en Missie Nederland kennen een lange gebedstraditie die teruggaat op initiatieven van ruim 150 jaar geleden. Wereldwijd bidden miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven. Afgelopen jaar hebben in Nederland naar schatting zo’n 200.000 mensen meegedaan met het initiatief.
 • Laatste preek

  dec
  10
  Jan Barendse
  Vandaag sprak Jan Barendse

Als gemeente steunen wij verschillende zendingsprojecten in binnen-en buitenland. De zendingswerkers kennen we persoonlijk en zij komen ook regelmatig over het zendingswerk vertellen in de Gemeente.

Er is een speciale zendingscommisie, die ondersteunt en de verschillende zendingswerken op diverse manieren onder de aandacht brengt. Tevens toetsen zij het werk en leggen de zendingswerkers aan de commissie verantwoording af.

Wij ondersteunen:

Ednilson en Nathalie Oliviera de Souza 


Chris en Rebekka Kattenberg uit Amsterdam 

de locatie van de jongerenruimte waar we activiteiten gaan doen (kelder van het kleine pand met de rode gordijnen)  een van de jongeren die in het opvang huis gezeten hebben   

de locatie van de jongerenruimte waar     een van de jongeren die
we activiteiten gaan doen (kelder van      in het opvanghuis heeft
het kleine pand met de rode gordijnen)    gewoond

is het ontwerp van de jongerenruimte 

 

het ontwerp van de jongerenruimte

 

 


het gebedshuis Tabernacle of the Nations

 het gebedshuis Tabernacle of the Nations

 

 


 

 

 

U kunt de nieuwsbrieven vinden en lezen/downloaden onder de submenuknop Download bij Allerlei. Direkt erheen? Klik hier.