Zending

 • Agenda

  apr
  22
  Begint om 10:00
  Kulturele Raad
  apr
  23
  Begint om 19:45
  Bij kringleider thuis
 • Laatste nieuws

  Vandaag hadden we een kinderdienst. Het thema luidde heel toepasselijk: Ik ga op reis! Gert had een prachtig verhaal. Beluister dat bij preken. Wel eerst inloggen!
  Vandaag, woensdag15 juni, waren er 35 kinderen aanwezig. Wat een prachtige mozaïeken zijn er gemaakt. Voor meer foto's ga naar het besloten gedeelte voor de fotogalerij. Zie ook het verslag in het Witte Weekblad.
 • Laatste preek

  apr
  15
  Wouter Scheffer
  Vandaag sprak Wouter Scheffer

Als gemeente steunen wij verschillende zendingsprojecten in binnen-en buitenland. De zendingswerkers kennen we persoonlijk en zij komen ook regelmatig over het zendingswerk vertellen in de Gemeente.

Er is een speciale zendingscommisie, die ondersteunt en de verschillende zendingswerken op diverse manieren onder de aandacht brengt. Tevens toetsen zij het werk en leggen de zendingswerkers aan de commissie verantwoording af.

Wij ondersteunen:

Ednilson en Nathalie Oliviera de Souza 


Chris en Rebekka Kattenberg uit Amsterdam 

de locatie van de jongerenruimte waar we activiteiten gaan doen (kelder van het kleine pand met de rode gordijnen)  een van de jongeren die in het opvang huis gezeten hebben   

de locatie van de jongerenruimte waar     een van de jongeren die
we activiteiten gaan doen (kelder van      in het opvanghuis heeft
het kleine pand met de rode gordijnen)    gewoond

is het ontwerp van de jongerenruimte 

 

het ontwerp van de jongerenruimte

 

 


het gebedshuis Tabernacle of the Nations

 het gebedshuis Tabernacle of the Nations

 

 


 

 

 

U kunt de nieuwsbrieven vinden en lezen/downloaden onder de submenuknop Download bij Allerlei. Direkt erheen? Klik hier.